Soep op de Stoep

28 november 2022

Zaterdag 18 september was het een mooie dag. Het herfstzonnetje brak door en de al licht verkleurende bladeren lichtten mooi op.  Al vroeg werd die zaterdag de Leefgemeenschapsvlag gehesen.

Die dag stond namelijk weer een buurtactiviteit gepland: Soep op de Stoep. Een buurtactiviteit die vorig jaar zo goed was bevallen dat we het graag nog eens herhaalden. Verschillende zusters hadden op de vrijdag ervoor al uren in de keuken gestaan om de vele liters soep te maken. En weer andere mensen van de leefgemeenschap hadden flyers rondgebracht om buurtbewoners uit te nodigen. 

Rond lunchtijd druppelden de eerste buurtbewoners binnen om hun soepkom te laten vullen. Een gezellige drukte vormde zich gestaag op de stoep voor onze garage. De soep werd gretig gegeten en onderling was er goede ontmoetingen. Al met al hebben we bij deze activiteit weer nieuwe buren ontmoet en zijn de al bekende contacten weer hartelijk verstevigd. Deze buurtactiviteit was wederom dus heel geslaagd. Op naar een volgende soepdag! 

website door inxpact