Nieuws

Stil worden, tijd voor God en genieten van prachtige bossen samen of alleen? Doe je wandelschoenen aan en laat je verrassen!

Vanuit onze leefgemeenschap bieden we wandelingen aan.

Ontmoetingsavond voor Amerongse tieners en jongvolwassenen die hier zijn geboren of als migrant hier zijn komen wonen. Diversiteit en gezelligheid. Samen spelletjes doen, of gewoon kletsen met leeftijdsgenoten, onder het genot van chips en fris bij een vuur in onze tuin, of al sjoelend in onze woonkamer.

Dutch Talk

Iedere maandag en vrijdag zijn er Nederlandse lessen. Wilt u uw Nederlands verbeteren, kom dan gerust langs. Om 13:30 en om 14:45 kunt u aansluiten. Graag aanmelden bij diaconaal werker Marieke Schouten, 06 18958434 of contact@leefgemeenschapbethanie.nl 

De Huiskamer

Elke donderdag zal onze huiskamer open zijn voor iedereen die binnen wil stappen. Van 14.00 tot 16.00 bent u welkom voor een kopje koffie bij een spelletje of gesprek. Wij zien u graag binnenkort.

Meer informatie via contact@leefgemeenschapbethanie.nl of 0343-723780. Graag tot ziens!

Een geliefde verliezen: een schok, onbegrijpelijke pijn en verwarring. En dan, rouw dragen. Hoe doe je dat?

Het verlies van een geliefde is iets wat je overkomt, niet iets waarvoor je kiest. En toch kun je het niet alleen lijdend ondergaan. Er komt een moment dat je het verlies bewust een plek kunt geven, want het leven gaat verder. Maar het alleen dragen is bijna een onmogelijke last. In drie donderdagen gaan we samen op zoek naar hoe God wil helpen dragen in dit proces. Hij nodigt ons uit om onze lasten bij Hem te brengen. 

website door inxpact