Bingo!

22 november 2023

Op donderdag 2 november klokslag 14 uur ging onze goed voorbereide Special Edition van de Huiskamer van start! Wat was het leuk om te zien hoe de zaal volstroomde en iedereen binnen druppelde. Buurtbewoners waar we elke donderdagmiddag een bakje koffie mee drinken, maar ook onbekende Amerongers die voor het eerst Bethanië binnen stapten.

We hadden dankzij de medewerking van veel plaatselijke middenstand een prachtige prijzenkraam. Onze kinderen verkochten voor elke ronde de Bingokaarten en daar begonnen de balletjes te rollen! Van een doosje eieren tot een fietstas, van een waardebon voor de bosboemel tot een fruitpakket en bij elke volle kaart een verrassingsdoosje met lekkers…..de prijzen vlogen de deur uit.

We draaiden lekker door, zodat we in de twee uur tijd die we hadden, alle prijzen konden uitdelen. En dat is gelukt! Tot aan het laatst bleef het spannend, maar de hoofdprijs (een bowling arrangement voor 6 personen!) ging ook naar een gelukkige winnaar met een volle kaart.

We hebben genoten van deze gezellige middag en bedanken alle mensen die aan deze Bingo hebben mee gewerkt en hebben bijgedragen om het tot een succes te maken!