GlobalRize

12 januari 2021

Sinds een jaar ben ik (zr. Anneke) vrijwilliger bij GlobalRize. Dit is een organisatie die wereldwijd via facebook en messenger contact heeft met mensen, die vragen hebben. Ons doel is hen te helpen met deze vragen, te bidden voor hun nood, hun hoop en vertrouwen te geven in een wereld vol angst en onderdrukking.

We mogen zoveel mooie gesprekken hebben en beleven dat mensen Jezus aannemen als hun Verlosser en Heer. De bedoeling is dat mensen in hun omgeving contact krijgen met christenen/een kerk waar ze hulp vinden en zich eventueel kunnen aansluiten. 

Daarnaast kunnen mensen online Bijbelcursussen volgen met mentors. Ik ben mentor bij twee cursussen en het is zo mooi om te beleven dat de cursisten groeien in kennis en geloof. 

Ben je geïnteresseerd, kijk dan eens op de site en meld je aan als vrijwilliger. Globalrize.nl/internetzending. Je zult er absoluut zelf door gezegend worden. 

Sinds kort hebben we ons huis open op dinsdagochtend voor mensen, die met vragen zitten en een gesprekje willen bij een kopje koffie of thee. Het gaat om de enkeling. We mochten al met verschillende mensen een gesprek(je) hebben, soms ook over wie we zijn en wat we geloven. Zo breiden we onze mogelijkheden uit om in gesprek te komen met Amerongers en andere voorbijgangers.