Huiskamerconcert Trinity

10 februari 2024

In januari kregen we superleuk nieuws dat Trinity bij ons een huiskamerconcert kwam geven. Er wonen een paar fans van Trinity in de leefgemeenschap, dus er brak een groot gejuich uit toen bekend werd dat Trinity naar Amerongen zou komen!

Ter info: Trinity is een Nederlandse band die bestaat uit 4 personen: de broers Elbert, Niek en Johan Smelt en hun vriend Bert Bos. De broers Smelt zijn opgegroeid in Peru en dat is in hun muziek terug te horen. De concerten van Trinity zijn altijd een feestje!

Zaterdagavond 10 februari was het zover. We hadden in onze ontmoetingsruimte genoeg plek gemaakt, want er kwamen ook vrienden/familie en gasten meeluisteren en kijken.WhatsApp Image 2024 03 25 at 20.39.04

Het was echt een feestje in onze huiskamer, we hebben lekker meegezongen en genoten van de mooie muziek van Trinity. Ook was er volop ruimte voor ontmoeting. Na het concert werd er gezellig nageborreld en natuurlijk werd er op de foto gegaan met de bandleden van Trinity. Het is een onvergetelijke herinnering. Op de foto’s een leuke terugblik van deze avond. En voor ons een leuke nieuwe ervaring om in onze ontmoetingsruimte een huiskamerconcert te organiseren. Voor herhaling vatbaar!

WhatsApp Image 2024 03 25 at 20.39.09