Rugzakwandeling - Bethanië

22 juni 2021

Stil worden, tijd voor God en genieten van prachtige bossen samen of alleen? Doe je wandelschoenen aan en laat je verrassen!

Vanuit onze leefgemeenschap bieden we wandelingen aan.

Christonette, Eline of iemand anders van de leefgemeenschap zal je die dag van harte welkom heten. Je start met een lekkere kop koffie of thee. Daarna ga je bij ons met een volle rugzak de deur uit om aan de wandeling te beginnen.

Er kan gekozen worden uit twee wandelingen:

MINI - Bethanië
Bij deze wandeling ga je in je eentje op pad en zoek je de stilte op. Voordat je gaat wandelen haal je eerst bij ons een rugzak op die gevuld is met een lunch en lekkers. Graaf goed in de rugzak want we laten je ook iets meenemen om over na te denken tijdens je wandeling. Laat je verassen door de mooie natuur en de rugzak die je meeneemt. 
Kosten van de wandeling: €16,-

MAXI - Bethanië
Bij deze wandeling ga je met z’n tweeën op pad. Als vrienden, vreemden, zussen of echtpaar. Voordat jullie gaan wandelen halen jullie eerst bij ons een rugzak op die vol zit met verrassingen. Niet alleen met eten, maar ook met genoeg gesprekstof met en voor elkaar. 
Kosten van de wandeling: €32,-

We hebben wandelingen voor jullie klaarstaan, maar je kunt ook zelf een route bepalen. De wandelingen die wij hebben uitgezocht is 10 km. Vanaf 9.30 kun je de rugzak ophalen en tot 16.00 heb je tijd om de rugzak in te leveren. Neem vooral de tijd!

De rugzakwandelingen zijn te boeken in overleg op de donderdag, vrijdag en zaterdag.

Aanmelden via rugzakwandeling@outlook.com, dit kan tot een week ervoor. Vermeld hierbij graag ook uw telefoonnummer.

Wij vinden het heel tof om u/jou te ontmoeten!

website door inxpact