Familie Menkveld

Familie Menkveld

Theodoor is …. man van Christonette en vader. Een doener die van dienen houdt. Handig en hulpvaardig. Reparatie en onderhoud doet hij zowel op zijn werk (hoogwerkers) als hier in de leefgemeenschap.
Christonette is …. vrouw van Theodoor en moeder. Houdt van roze en draagt graag rokken. Houdt ook van pioenrozen en patat. Het delen van je leven, écht zijn, met alle mooie en moeilijke dingen, is genade en genieten.

Wij zijn ruim 15 jaar getrouwd en zijn samen de gelukkige en trotse ouders van onze drie geweldige dochters Yinthe, Lieske en Anne-Lynn. We houden van elkaar en samen veel van GOD!
Yinthe viert het leven, is vrolijk, creatief en enthousiast en zit vol ideeën. Ze neemt graag de leiding en zorgt voor een vrolijke sfeer. Ze is ook een 2e mama voor ons babybuurjongetje.
Lieske is een denker en een doorzetter. Gaat graag voor het beste, ze houdt van bewegen en boeken. Ze is als een grote zus voor haar kleine buurmeisje.
Anne-Lynn is onze prater. Ze houdt van Playmobil en heeft veel fantasie. Goed in grapjes. Ze vindt het heerlijk om voorgelezen te worden en strikt daar als het even kan, één van de zusters voor.